سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

سرنوشت اصلاح قانون انتخابات مجلس چه خواهد شد؟

سرنوشت اصلاح قانون انتخابات مجلس چه خواهد شد؟ عضو کمیسیون امورداخلی و شوراها در مجلس شورای اسلامی،‌ از بررسی نهایی طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی فردا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۳۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 22
کد خبر: ۱۹۵۶۶۰

به گزارش راهبد معاصر؛ فرازونشیب‌های طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی همچنان ادامه دارد و پس از چندین بار رفت و برگشت این قانون میان کمیسیون شوراها، صحن علنی، شورای نگهبان، هیأت عالی نظارت و صحن مجمع تشخیص، جدال‌ها بر سر این طرح ادامه دارد.

 

چالش اصلی در این مدت،‌بر سر ماده 53 این طرح که مربوط به موضوع تناسبی شدن انتخابات مجلس در شهر تهران می‌شود، بوده و اصرار نمایندگان مجلس به این ماده و مخالفت مجمع تشخیص مصلحت نظام، موجب طولانی شدن روند رسیدگی به این طرح شده است.

 

آخرین بار در نشست روز دوشنبه هفته گذشته، پس از اینکه کمیسیون شوراها، پیشنهاد حذف ماده 53 را تصویب و به صحن علنی ارسال کرد، نمایندگان با حذف این ماده مخالفت کرده و طرح مذکور را مجددا به کمیسیون امورداخلی و شوراها، ارجاع دادند.

 

علی حدادی، عضو کمیسیون امورداخلی و شوراها در مجلس شورای اسلامی، صبح امروز در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس درباره آخرین وضعیت رسیدگی به طرح قانون اصلاح انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: کمیسیون شوراها پس از بررسی های فراوان در این مدت،‌به این جمع‌بندی رسید که پیشنهاد حذف ماده 53 مربوط به تناسبی شدن انتخابات در شهر تهران را به مجلس ارائه کند.

 

حدادی ادامه داد: بررسی این پیشنهاد، فردا در صحن مجلس انجام خواهد شد و اگر با موافقت نمایندگان به تصویب برسد، می‌توان امیدوار بود که برای انتخابات اسفندماه امسال،‌اجرایی شود.

 

وی یادآور شد: طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی،‌در راستای مطالبه مقام معظم رهبری و تاکید ایشان در این خصوص، و همچنین همسو با سیاست های کلی ابلاغی انتخابات تدوین شده و بدون شک از بهترین طرح‌های مورد بررسی در مجلس یازدهم است.

 

عضو کمیسیون شوراها در مجلس شورای اسلامی در مورد تناسبی شدن تاکید کرد: با توجه به اینکه موضوع تناسبی شدن، کل طرح مذکور را تحت‌الشعاع خود قرار داده، پیشنهاد ما این بود که سایر مواد طرح به تصویب برسد و در آینده نزدیک، موضوع تناسبی شدن انتخابات، در قالب طرحی جداگانه در مجلس بررسی شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار