واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید

سرنوشت اصلاح قانون انتخابات مجلس چه خواهد شد؟

سرنوشت اصلاح قانون انتخابات مجلس چه خواهد شد؟ عضو کمیسیون امورداخلی و شوراها در مجلس شورای اسلامی،‌ از بررسی نهایی طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی فردا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۳۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 22
کد خبر: ۱۹۵۶۶۰

به گزارش راهبد معاصر؛ فرازونشیب‌های طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی همچنان ادامه دارد و پس از چندین بار رفت و برگشت این قانون میان کمیسیون شوراها، صحن علنی، شورای نگهبان، هیأت عالی نظارت و صحن مجمع تشخیص، جدال‌ها بر سر این طرح ادامه دارد.

 

چالش اصلی در این مدت،‌بر سر ماده 53 این طرح که مربوط به موضوع تناسبی شدن انتخابات مجلس در شهر تهران می‌شود، بوده و اصرار نمایندگان مجلس به این ماده و مخالفت مجمع تشخیص مصلحت نظام، موجب طولانی شدن روند رسیدگی به این طرح شده است.

 

آخرین بار در نشست روز دوشنبه هفته گذشته، پس از اینکه کمیسیون شوراها، پیشنهاد حذف ماده 53 را تصویب و به صحن علنی ارسال کرد، نمایندگان با حذف این ماده مخالفت کرده و طرح مذکور را مجددا به کمیسیون امورداخلی و شوراها، ارجاع دادند.

 

علی حدادی، عضو کمیسیون امورداخلی و شوراها در مجلس شورای اسلامی، صبح امروز در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس درباره آخرین وضعیت رسیدگی به طرح قانون اصلاح انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: کمیسیون شوراها پس از بررسی های فراوان در این مدت،‌به این جمع‌بندی رسید که پیشنهاد حذف ماده 53 مربوط به تناسبی شدن انتخابات در شهر تهران را به مجلس ارائه کند.

 

حدادی ادامه داد: بررسی این پیشنهاد، فردا در صحن مجلس انجام خواهد شد و اگر با موافقت نمایندگان به تصویب برسد، می‌توان امیدوار بود که برای انتخابات اسفندماه امسال،‌اجرایی شود.

 

وی یادآور شد: طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی،‌در راستای مطالبه مقام معظم رهبری و تاکید ایشان در این خصوص، و همچنین همسو با سیاست های کلی ابلاغی انتخابات تدوین شده و بدون شک از بهترین طرح‌های مورد بررسی در مجلس یازدهم است.

 

عضو کمیسیون شوراها در مجلس شورای اسلامی در مورد تناسبی شدن تاکید کرد: با توجه به اینکه موضوع تناسبی شدن، کل طرح مذکور را تحت‌الشعاع خود قرار داده، پیشنهاد ما این بود که سایر مواد طرح به تصویب برسد و در آینده نزدیک، موضوع تناسبی شدن انتخابات، در قالب طرحی جداگانه در مجلس بررسی شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار